300-350 ml / 12 oz – termični dvostenski (TW) biorazgradljivi ECO papirnati lonček s tiskom po meri

Termo stene so vrsta dvostenskih papirnatih skodelic ECO, ki najbolje izolirajo toploto vročih pijač. Papirnata skodelica s prostornino 300-350 ml ali 12 unč pijače je odlična velikost za srednje veliko kavo ali čaj.

x
Količina Popust (%) Cena
1.000 - 1.999 0,696 
2.000 - 4.999 3.16 % 0,674 
5.000 - 9.999 5.6 % 0,657 
10.000 - 19.999 8.19 % 0,639 
20.000 - 29.999 12.36 % 0,610 
30.000 - 49.999 19.4 % 0,561 
50.000 - 99.999 23.85 % 0,530 
100.000+ 27.01 % 0,508 
 

Opis

Prilagojeni termalni dvostenski biorazgradljivi papirnati lončki (TW) so zagotovo najboljša izbira za kavarne, hotele, bare in slaščičarne za serviranje vročega čaja ali kave za s seboj.

Naše stranke uporabljajo te trajnostne papirnate skodelice v krajih, ki svojim strankam nudijo najvišjo kakovost storitev. Za kavo in čaj, ki ju vzamejo s seboj, v gostinskih lokalih uporabljajo tudi po meri natisnjene ekološke papirnate skodelice.

Biološko razgradljivi

Gre za papirnato skodelico, ki je popolnoma biorazgradljiva. Pri izdelavi namesto PLA uporabljamo papir, prevlečen z za ljudi in okolje varno bariero na vodni osnovi, zato vam po splošnem razumevanju direktive SUP ni treba uporabljati logotipa “plastika v izdelku”, vendar za zagotovitev varnosti preverite najnovejše nacionalne predpise.

Visoka toplotna izolacija (TW)

Termična dvojna stena (TW) je papirnata skodelica, v kateri je med dvema plastema papirja posebna votlina z zrakom, ki izolira roko pred vročino pijače. S to tehnologijo ta skodelica najbolje izolira toploto vseh vrst naših izdelkov, zato je najprimernejša za vroče napitke za s seboj, kot je kava s seboj.

Za vroče napitke za s seboj

Odlična kakovost tiska je povezana z najboljšo toplotno izolacijo. Najpogosteje ga izberejo gostinci – kavarne, slaščičarne in restavracije. Dobro se obnese tudi na ekskluzivnih storitvenih točkah, kot so hoteli, SPA-ji in avtomobilski saloni. To bo vaša najboljša izbira, če želite svojim strankam ponuditi najboljšo izkušnjo pri pitju vroče kave ali čaja.

Odlična kakovost tiskanja

Če sanjate o najboljši kakovosti tiskanja, je ta skodelica prava za vas. Barve so žive in primerljive z barvnimi revijami. Vse podrobnosti so natančne in ostre. Ta skodelica ima na dnu približno 1 cm visoko belo, nepotiskano “nogo”. Oblika tiskanja je sijajna.

KPI-300TW – okolju prijazni papirnati lončki z dvojno steno (TW), ki vsebujejo 300-350 ml vaše najljubše pijače in so opremljeni z blagovno znamko po meri

so vsestranski in se zaradi priročne velikosti in enkratne uporabe pogosto uporabljajo v različnih okoljih. Te skodelice z vodno bariero so kot nalašč za različna okolja, njihova okolju prijazna narava pa zagotavlja bolj zeleno izbiro brez potrebe po logotipu SUP “Plastika v izdelku”. Uporabljajo se na različnih mestih in so namenjeni različnim uporabnikom:

 

 1. Kavarne in kavarne z blagovno znamko:

  Papirnate skodelice rainbowcups s tiskom po meri s prostornino 300-350 ml (12 oz) so ekološko ozaveščena izbira za kavarne in kavarne. Zagotavljajo dovolj prostora za blagovno znamko, hkrati pa strežejo priljubljene srednje velike kavne napitke, kot so latte, kapučino in americanos. Skodelica za 12 unč je večja od skodelice za 8 unč in je primerna za tiste, ki si želijo obilnejšo porcijo svojega najljubšega napitka, hkrati pa še vedno zagotavlja dovolj prostora za blagovno znamko. Trajnostno nadgradite izkušnjo pitja kave za svoje stranke.

   

 2. Poslovne sejne sobe s personaliziranimi papirnatimi skodelicami:

  Izboljšajte pisarniške sestanke z individualnimi papirnatimi skodelicami Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). Te skodelice ponujajo večjo porcijo čaja, kave ali drugih pijač v primerjavi s skodelicami s prostornino 8 unč, zato zagotavljajo osvežitev na daljših srečanjih, ne da bi se pri tem odrekli okolju prijaznosti.

   

 3. Tematske zabave in srečanja:

  Ne glede na to, ali gre za tematsko zabavo ali priložnostno srečanje, papirnati lončki Rainbowcups z lastno blagovno znamko s prostornino 300-350 ml (12 oz) dodajo vaši prireditvi okolju prijazen pridih. Ker je njihova velikost večja od skodelice s prostornino 8 oz, so kot nalašč za goste, ki želijo med druženjem uživati v večji pijači.

   

 4. Okolju prijazne postaje za vodo:

  Spodbujajte trajnostne izbire z okolju prijaznimi papirnatimi lončki Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz) na javnih mestih, v izobraževalnih ustanovah in na dogodkih. Spodbuja hidracijo namesto plastike za enkratno uporabo, hkrati pa ponuja večjo prostornino vode, ne da bi pri tem ogrožala ekološko prijaznost.

   

 5. Promocijski dogodki vzorčenja:

  Na promocijskih dogodkih naredite nepozaben vtis z ekološkimi papirnatimi lončki Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). Večja velikost omogoča več prostora za blagovno znamko, kar zagotavlja, da vaš logotip pusti trajen okolju prijazen pečat pri udeležencih.

   

 6. Pikniki in festivali na prostem:

  Uživajte v priložnostih na prostem na trajnosten način z zelenimi papirnatimi skodelicami Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). Te skodelice so idealne za serviranje limonade, ledenega čaja ali gaziranih pijač, saj po prostornini presegajo skodelice s prostornino 8 oz, kar udeležencem omogoča, da uživajo na dogodku z manj potovanji do postaje za pijačo.

   

 7. Mobilni tovornjaki za pijačo:

  Mobilni prodajalci, ponosno predstavite svojo blagovno znamko s trajnostnimi papirnatimi skodelicami Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). V primerjavi s skodelicami s prostornino 8 unč strankam nudijo bolj zadovoljivo porcijo pijače, hkrati pa spodbujajo ekološko prijaznost.

   

 8. Odmori za osvežitev na seminarju:

  Udeležence seminarja pritegnite k sodelovanju z ekološko neoporečnimi papirnatimi skodelicami Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). Med odmori ponujajo večjo količino toplih napitkov in tako zagotavljajo, da bodo udeleženci ves čas dogodka osveženi in polni energije.

   

 9. Čakalnice v zdravstvu:

  Povečajte udobje pacientov v čakalnicah zdravstvenih ustanov s trajnostnimi papirnatimi skodelicami Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). Te skodelice, ki v primerjavi s skodelicami s prostornino 8 unč, nudijo izdatnejšo porcijo pijače, poskrbijo, da so pacienti med morebitnim dolgotrajnim čakanjem hidrirani.

   

 10. Družinam prijazne restavracije:

  V družinskih restavracijah poskrbite za mlade gostince s personaliziranimi papirnatimi skodelicami Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). Večja velikost je primerna za vse večje apetite, blagovna znamka po meri pa dodaja čudovit pridih jedilnim izkušnjam in hkrati ostaja okolju prijazna.

   

 11. Postaje za hidracijo v fitnes centru:

  Obiskovalci telovadnice ostanite hidrirani s papirnatimi skodelicami Rainbowcups, ki jih je mogoče reciklirati, s prostornino 300-350 ml (12 oz). Njihova večja prostornina presega prostornino skodelice s prostornino 8 oz, kar zagotavlja, da med intenzivno vadbo zadostite potrebam po tekočini.

   

 12. Dogodki z visokokakovostno oskrbo:

  S papirnatimi skodelicami Rainbowcups z lastno blagovno znamko s prostornino od 300 do 350 ml (12 oz) povzdignite vrhunske dogodke. Te skodelice, ki ponujajo različne pijače z elegantnim pridihom, dopolnjujejo vrhunsko vzdušje dogodka, hkrati pa so ekološko trajnostne.

   

 13. Koncerti na prostem in glasbeni festivali:

  Povečajte ekološko prijaznost dogodkov na prostem s papirnatimi skodelicami Rainbowcups z lastno blagovno znamko s prostornino 300-350 ml (12 oz). Te skodelice, v katerih lahko pijete osvežilne pijače, ne da bi jih bilo treba pogosto polniti, prispevajo k bolj trajnostni in prijetni koncertni izkušnji.

   

 14. Hotelska sobna postrežba:

  Izboljšajte izkušnjo prehranjevanja v sobah v hotelih s papirnatimi skodelicami rainbowcups s posamičnim potiskom s prostornino 300-350 ml (12 oz). Večje kot 8 unčaste alternativne pijače gostom nudijo izdatne porcije toplih ali hladnih napitkov, hkrati pa na okolju prijazen način promovirajo hotelsko blagovno znamko.

   

 15. Obrtne pekarne:

  Ekološko ozaveščene pekarne se odločajo za personalizirane papirnate lončke Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz) za serviranje obrtniških pijač. Z dodatnimi zmogljivostmi lahko stranke uživajo v svojih posebnih kavah in čajih, hkrati pa cenijo zavezanost pekarne k trajnosti.

   

 16. Kavarne v univerzitetnih kampusih:

  Univerze v svojih menzah spodbujajo trajnost z okolju prijaznimi papirnatimi skodelicami Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). Te skodelice, ki študentom in osebju ponujajo bolj zeleno alternativo manjšim skodelicam, so primerne za daljše študijske seanse in hidracijo na poti.

   

 17. Letališki saloni:

  Ustvarite razkošno in okolju prijazno vzdušje v letaliških salonih s papirnatimi skodelicami z lastno blagovno znamko Rainbowcups s prostornino 300-350 ml (12 oz). Potniki lahko uživajo v pijači in hkrati cenijo zavezanost k trajnosti, ki jo ti lončki predstavljajo.

   

V različnih okoliščinah so po meri natisnjeni 300-350 ml (12 oz) biorazgradljivi papirnati lončki rainbowcups trajnostna in praktična izbira. Njihova večja prostornina je idealna za scenarije, ki zahtevajo večje porcije pijač, in ponuja dovolj prostora za blagovno znamko in personalizacijo, hkrati pa so okolju prijazni.

S prepogibanjem papirja na dnu se med obema plastema papirja ustvari toplotno izolacijska plast zraka.

Termični dvostenski papirnati lončki (TW) so podvrsta okolju prijaznih dvostenskih papirnatih lončkov z blagovno znamko, ki zaradi svoje edinstvene oblike najbolje izolirajo toploto vročih pijač.

Živahen in barvit tisk se na dnu konča z nepotiskano belo nogo.

Rainbowcups izdeluje te trajnostne papirnate skodelice s tiskom po meri že od 1000 kosov. Odlično se ujemajo z biološko razgradljivimi pokrovčki za kavo iz PLA ali okolju prijaznih vlaken ter mešalniki iz brezovega lesa. Če si želite ogledati več slik in videoposnetkov tega okolju prijaznega papirnatega lončka in drugih izdelkov, si oglejte našo stran s portfeljem.

Ti papirnati lončki z blagovno znamko Thermal Double Wall ECO (TW) najbolje izolirajo toploto vročih pijač med vsemi vrstami papirnatih lončkov, natisnjenih po meri.

Če želite več informacij o ekologiji, obiščite spletno mesto Okoljska trajnost.

Kako podrobno se primerjajo z drugimi personaliziranimi papirnatimi skodelicami, ki jih ponujamo, lahko preverite v Primerjava papirnatih skodelic z blagovno znamko.

Dodatne informacije

Teža 0,001 kg
Brand

rainbowcups

Beverage volume

300-350 ml / 12 oz

Thermal insulation

Visoka

ECO / BIO

Da

Material

Premazan papir (zapora na vodni osnovi)

Colour

bela

Custom print

Da

Printing sides

Vsestranski

Printing colours

Polnobarvno (CMYK)

Print finishing

Glossy

Top diameter [mm]

90

Height [mm]

105

Bottom diameter [mm]

60

Maximum beverage temperature [°C]

90

Fits with

L90-PS-BL, L90-PS-WH, L90ECO-CPLA-BL, L90ECO-CPLA-WH, L90ECO-PULP-WH

Specifikacije pakiranja

KPI-300TW-BIO Termični dvostenski (TW) biorazgradljivi papirnati lonček 300-350 ml / 12 oz z individualnim tiskom
Polje Število kosov v škatli 500 kosov
Število vrečk v škatli 20 kosov
Število kosov v vrečki 25 kosov
Dimenzije škatle [cm x cm x cm] 39x39x64
Bruto teža na zaboj 7,5 kg
Koda GTIN / EAN 5905514740327
Kurirska pošiljka Število kosov na kurirsko pošiljko 1000 kosov
Škatle na kurirsko pošiljko 2 kosa
Bruto teža kurirske pošiljke 15,0 kg
Euro paleta Število kosov na europaleto 9000 kosov
Število škatel na euro paleti 18 kosov
Višina euro palete 207 cm
Bruto teža palete euro 150 kg

Izdelki so lahko videti drugače kot na slikah in imajo drugačne specifikacije, zlasti glede embalaže.

Čas dostave in drugo

Naročeni kosi Čas dostave
1 000 kosov 6 tednov
2 000 – 4 000 kosov 6 tednov
5 000 – 9 000 kosov 6 tednov
10 000 – 19 000 kosov 6 tednov
20 000 – 29 000 kosov 6 tednov
30 000 – 49 000 kosov 6 tednov
50 000 – 99 000 kosov 6 tednov
100 000 – 199 000 kosov 6 tednov
EXPRESS (doplačilo, potrebna je potrditev razpoložljivosti)
1 000 – 20 000 kosov 3 tedni

Zgoraj navedeni časi dostave veljajo samo za kurirske storitve (na primer kurirske pošiljke GLS). V nadaljevanju preberite vse pripombe. Upoštevajte tudi, da ne moremo začeti s proizvodnjo, dokler grafična zasnova ni končana (na predlogi za oblikovanje rainbowcups), preverjena in sprejeta, zato je čas dostave odvisen tudi od vas.

Čas dostave

Rok dobave se šteje od trenutka sprejetja grafične zasnove na predlogi rainbowcups in prejema predplačila (oba pogoja morata biti izpolnjena).

Čas dostave se dodatno podaljša zaradi vseh praznikov ali dela prostih dni, ki nastopijo v tem času.

Če želite, da vam pošiljko dostavimo v Veliko Britanijo, Švico, na Norveško, severno Švedsko, Finsko ali na druga oddaljena območja ali otoke, lahko poleg tega, kar smo navedli, za dostavo potrebujemo še približno 1 teden. Cene veljajo samo za evropski celinski del držav, zato ne pričakujte, da vam bomo dostavili na primer v Grenlandija, Francoska Gvajana, Kanarski otoki ali kateri koli drugi otoki, ki uporabljajo te…

Ne dogovarjamo se za Incoterm EXW (prevoz in prevzem blaga iz našega skladišča s strani stranke).

Če želite, da vam dostavimo storitev Euro paleta

Pri količinah blaga, ki znašajo približno eno, dve evrski paleti ali več, je včasih cenejša ali varnejša dostava blaga na evrskih paletah, zlasti v nekatera glavna mesta. To ni splošno pravilo, saj je za nekatere izdelke ali destinacije paketna storitev vedno cenejša, zlasti na oddaljenih območjih.

Ne pozabite, da pri izbiri dostave s paleto Euro ni vključen vnos pošiljke v prostore in pomoč voznika pri razpakiranju. Če nimate skladišča s klančino in potrebujete avtomobil z dvigalom, morate to poudariti.

Če želite, da vam izračunamo stroške pošiljanja palet v evrih, stopite v stik z nami in nam sporočite: količino naročenega blaga, SKU, namembno državo, poštno številko in mesto, da vam lahko naslednji dan pošljemo ponudbo. Čas dostave se lahko tudi nekoliko razlikuje od zgoraj navedenega.

Davki in carine

Na spletni strani VIES: https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/ preverite, ali je vaše podjetje upravičeno do dobave blaga znotraj EU z 0-odstotnim DDV. Za dobave zunaj Poljske, vendar znotraj EU, DDV ne velja – znaša 0 %. Če nimate veljavne EU številke za DDV, moramo vašemu naročilu dodati 23-odstotni DDV. Pri dostavah zunaj EU morajo stranke plačati vse dodatne davke, kot so DDV, in uvozno carino (dostavljamo v skladu z GLS “Incoterm 40 DAP, carinjeno”).

Za carinjenje vsake posamezne pošiljke v Združeno kraljestvo, na Norveško, v Švico, Srbijo ali kamor koli drugam zunaj EU se zaračuna dodatna pristojbina za vsako naročilo ali pošiljko (ne paket). Zaradi carinskih postopkov je nemogoče poslati blago neposredno strankam zunaj EU na način brez imena (brez našega računa znotraj). Pri kurirskih storitvah dostavljamo v skladu s pogoji dostave GLS “Incoterm 40 DAP, carinjeno”, kar pomeni, da morate običajno plačati tudi DDV in uvozne carine, če veljajo v vaši državi. Pri storitvi palet se lahko pogoji dostave razlikujejo glede na ponudnika. Čas carinjenja in s tem čas dostave je odvisen tudi od vaše učinkovitosti in sodelovanja s cariniki.

Drugo

Rainbowcups je odgovoren za napake na izdelkih, prodanih v 6 mesecih po dobavi (testirano v skladu s standardom ISO 2859, AQL 2,5 za puščanje).

Podrobni pogoji so navedeni na: https://www.rainbowcups.eu/files/Terms_and_Conditions.pdf.

Tukaj lahko prenesete tudi izjavo o skladnosti za naše izdelke: https: //www.rainbowcups.eu/files/rainbowcups-DoC.pdf

Prenesite predlogo za oblikovanje PDF

Prenesi skodelico predlogo

Grafično zasnovo tiska lahko pripravite sami z uporabo spodnje predloge. Upoštevajte vse smernice. To je zelo pomembno in vpliva na končni učinek vašega izdelka.

Če pa potrebujete pomoč, lahko uporabite naše dodatne storitve in ga oblikujete z nami.