Končni vodnik za oblikovanje papirnatih skodelic z blagovno znamko za vaše podjetje

Končni vodnik za oblikovanje papirnatih skodelic z blagovno znamko za vaše podjetje

Iščete način, kako promovirati svojo blagovno znamko in izstopati od konkurence?

Papirnati lončki z blagovno znamko so odlična rešitev za podjetja vseh velikosti, saj ponujajo visokokakovosten in stroškovno učinkovit način za doseganje ciljne skupine. Natisnjeni papirnati lončki po meri so odličen način promocije vaše blagovne znamke in priročna, okolju prijazna rešitev za vaše stranke. V tem članku vas bomo seznanili s ključnimi koraki pri oblikovanju popolnih papirnatih skodelic z blagovno znamko, ki bodo vašemu podjetju pomagale do uspeha.

Razumevanje pomena papirnatih skodelic z blagovno znamko

Preden se poglobimo v postopek oblikovanja, je treba razumeti pomen papirnatih skodelic z blagovno znamko. Te skodelice ne služijo le za promocijo vaše blagovne znamke, temveč so tudi okolju prijaznejša možnost v primerjavi s plastičnimi skodelicami.

Ključni vidiki oblikovanja papirnatih skodelic z blagovno znamko

Pri oblikovanju papirnatih skodelic z blagovno znamko je treba upoštevati naslednje vidike:

1. Upoštevajte trajnost in zato okolju prijazne papirnate skodelice

Poleg promocije vaše blagovne znamke je pomembno upoštevati tudi okoljski vpliv vaših papirnatih skodelic z blagovno znamko. Razmislite o uporabi recikliranih materialov ali biološko razgradljivih in kompostabilnih alternativ tradicionalnim papirnatim skodelicam, da zmanjšate svoj okoljski odtis. Izbira okolju prijaznih papirnatih skodelic vpliva tudi na oblikovanje. Glede na to, katere skodelice boste izbrali, boste morali uporabiti logotip “Plastika v izdelku” (logotip mrtve želve), ki ga za izdelke, ki vsebujejo plastiko, v EU zahteva direktiva SUP, ali ne. Če se odločite za papirnate lončke ECO, bodo vaša blagovna znamka in izdelki privlačnejši za ekološko pozorne kupce. Več informacij o trajnostnih in okolju prijaznih rešitvah za papirnate skodelice rainbowcups najdete na naši spletni strani o okoljski trajnosti.

plastic in product logo SUP directive rainbowcups custom printed paper cups

2. Izberite visokokakovostne metode tiskanja

Če želite, da bodo vaši papirnati lončki z blagovno znamko videti profesionalno in dolgo obstojno, je pomembno izbrati visokokakovostno metodo tiskanja. Nekateri priljubljeni načini tiskanja so ofsetni tisk, digitalni tisk, fleksotisk, tamponski tisk in sitotisk. Vsaka od teh metod ima svoje prednosti in omejitve, zato je pomembno, da izberete pravo metodo za svoje potrebe. Pri Rainbow Cups uporabljamo samo prvi dve metodi tiskanja, saj zagotavljata na splošno najboljšo kakovost tiskanja papirnatih skodelic med vsemi razpoložljivimi metodami tiskanja.

printing methods colour checking branded paper cups
customised branded paper cups for coffee and cutom printed ice cream cups from rainbowcups
custom designed paper coffee cups with own logo print from rainbowcups

3. Izberite pravo velikost in vrsto prilagojenih papirnatih skodelic in drugih izdelkov s tiskom po meri, kot so natisnjeni lončki za sladkor ali prozorni lončki.

Velikost in vrsta (SW/DW/TW) vaših papirnatih lončkov z blagovno znamko pomembno vplivata na njihov splošni videz in funkcionalnost. Pri izbiri prave velikosti in vrste skodelic upoštevajte svojo ciljno skupino in vrsto pijač, ki jih boste postregli. Razmislite lahko tudi o uporabi različnih velikosti in vrst za različne vrste pijač, na primer manjših skodelic za espresso in večjih skodelic za kavo. Vrsta skodelice je v glavnem odvisna tudi od pijače. Za vroče pijače so najboljši papirnati lončki TW, za hladne pijače ali samo vodo pa so dovolj dobri papirnati lončki SW. Za limonado, pivo, koktajl, čaj z mehurčki, sveži sok ali katero koli drugo pijačo, za katero želite, da je vidna, so najboljši prozorni lončki iz PET. Če želite najti vrsto skodelice, ki najbolj ustreza vašim potrebam, preverite našo stran s primerjavo prilagojenih papirnatih skodelic.

rainbowcups branded paper cup empty grphic design template
rainbowcups branded paper cup template custom print paper cup template

4. Predloge za oblikovanje papirnatih skodelic in drugih tiskanih izdelkov po meri

Rainbowcups ponuja brezplačne predloge za oblikovanje, da bi poenostavil postopek grafičnega oblikovanja tiskane papirnate skodelice. Te predloge PDF lahko preprosto prilagodite z barvami in logotipi svoje blagovne znamke, tako da lahko preprosto ustvarite profesionalno obliko. Te predloge za oblikovanje papirnatih skodelic vsebujejo vse smernice in tehnične zahteve ter preprosto metodo za preverjanje končnega oblikovanja in njegovega videza na skodelici. Vsekakor jih je vredno preveriti.

Okolju prijazni prilagojeni papirnati lončki iz RainbowCups

Trajnost je glavna prednostna naloga podjetja
Rainbow Cups
zato v svojih izdelkih uporabljajo samo okolju prijazne materiale, vključno z recikliranimi in biorazgradljivimi materiali.

Preberite več o naši zavezanosti k trajnosti

.

eco-friendly sustainable paper cups with green dot logo

Nasveti za uspešno oblikovanje papirnatih skodelic z blagovno znamko

Če želite zagotoviti, da bo oblikovanje papirnatih skodelic z blagovno znamko učinkovito in profesionalno, upoštevajte naslednje nasvete:

custom printed paper cup with company logo rainbowcups

1. Začnite svojo pot oblikovanja papirnatih skodelic z jasno identiteto blagovne znamke.

Preden začnete oblikovati papirnate skodelice z blagovno znamko, morate jasno razumeti identiteto svoje blagovne znamke. To vključuje logotip, barve in sporočila vašega podjetja ter vse dodatne slike ali grafike, ki jih želite vključiti na svoje papirnate skodelice. Jasna identiteta blagovne znamke bo zagotovila, da bodo vaši papirnati lončki skladni z vašimi splošnimi trženjskimi prizadevanji, ter vam pomagala ustvariti skladen in nepozaben videz vašega podjetja. S tem boste okrepili identiteto svoje blagovne znamke in poskrbeli, da bodo vaši papirnati lončki zlahka prepoznavni.

bespoke paper cups with custom printed logo rainbowcups

2. Razmislite o svoji ciljni publiki

Pri oblikovanju papirnatih skodelic z blagovno znamko morate imeti v mislih svojo ciljno skupino. Kakšno stranko želite pritegniti in kakšna oblika oblikovanja bo z njo odmevala?

3. Uporabite živahne barve in privlačne grafike

Če želite, da vaši papirnati lončki z blagovno znamko izstopajo, morate uporabiti živahne barve in privlačne grafike. Razmislite o uporabi barv in logotipa svoje blagovne znamke ter dodatnih slik in grafik, ki vam bodo pomagale promovirati blagovno znamko in pritegniti pozornost. Hkrati pa ne pozabite na…

rainbowcups double wall branded paper cup colourful

4. Ohranite preprostost

Čeprav želite, da so vaši papirnati lončki z blagovno znamko privlačni, je pomembno, da je oblikovanje preprosto. Zaradi prevelikega števila barv, slik ali grafik lahko skodelice postanejo nepregledne in težko berljive. Takšna skodelica je lahko preobsežna in odvrača pozornost od sporočila vaše blagovne znamke. Čista in preprosta zasnova je pogosto najbolj učinkovita. Kot pogosto, je tudi v tem primeru pravi pristop “manj je več”. Oglejte si naš portfelj in se zgledujte po oblikovanju drugih strank.

custom printed paper cups with own logo rainbowcups

Dodatni izdelki, ki jih ponuja RainbowCups

 

RainbowCups poleg papirnatih skodelic s potiskom po meri ponuja tudi porcijski sladkor s potiskom po meri, okolju prijazne pokrovčke iz vlaken za papirnate skodelice, lesena mešala za kavo in druge dodatke. Na vse te izdelke lahko natisnete barve in logotipe svoje blagovne znamke ter tako zagotovite celovito, okolju prijazno rešitev za svoje podjetje. Prevzamemo lahko tudi grafično oblikovanje vaših individualiziranih papirnatih skodelic, saj imamo s tem že precej izkušenj. Povejte nam, o čem sanjate, in poskrbeli bomo za uresničitev vaših sanj.

Zaključek

Oblikovanje papirnatih lončkov z blagovno znamko je odličen način za promocijo vaše blagovne znamke in zagotavljanje priročne, okolju prijazne rešitve za vaše stranke. Če upoštevate ključne premisleke in nasvete, lahko ustvarite oblikovanje, ki natančno odraža podobo vaše blagovne znamke. Začnite z
RainbowCups
in naredite prvi korak pri promociji svoje blagovne znamke s papirnatimi skodelicami s potiskom po meri.

Pridobite papirnate skodelice z blagovno znamko iz RainbowCups

Za najbolj kakovostne prilagojene tiskane papirnate skodelice se obrnite na
RainbowCups
. Ponujamo široko paleto
brezplačnih predlog za grafično oblikovanje papirnatih skodelic
, in možnosti prilagajanja, ki vam bodo pomagale ustvariti popolne papirnate skodelice in druge prilagojene izdelke za enkratno uporabo za vaše podjetje.

Če želite začeti z oblikovanjem papirnatih skodelic, uporabite naslednje
predloge za oblikovanje
kot izhodišče. Preprosto izberite predlogo, ki najbolj ustreza vašim potrebam, dodajte svojo blagovno znamko in slike ter ste pripravljeni na delo!