Kako oblikovati papirnato skodelico z blagovno znamko

Kaj je blagovna znamka in zakaj je tako pomembna?

 

V današnjem poslovnem svetu je oblikovanje blagovne znamke nedvomno ključnega pomena. Z močno blagovno znamko lahko pritegnete nove stranke, pridobite zvestobo med obstoječimi strankami in izstopate od konkurence. Toda kaj točno je blagovna znamka in zakaj je tako pomembna?

Preprosto povedano, oblikovanje blagovne znamke je proces ustvarjanja in ohranjanja edinstvene identitete vašega podjetja. Ta identiteta se mora odražati v vsem, od logotipa in zasnove spletnega mesta do načina sprejemanja telefonskih klicev in komuniciranja s strankami. Zaradi močne blagovne znamke si bodo ljudje zapomnili vaše podjetje in z njim povezali pozitivne lastnosti.

Obstaja več razlogov, zakaj je blagovna znamka tako pomembna. Prvič, kot smo že omenili, vam lahko pomaga pritegniti nove stranke. Ljudje bodo pogosteje poslovali s podjetjem, ki ga poznajo in o katerem imajo pozitivne občutke. Blagovna znamka lahko pripomore tudi k zvestobi kupcev; izdelki z blagovno znamko običajno vzbujajo več zvestobe kot generični izdelki. Končno vam lahko blagovna znamka pomaga razlikovati vaše podjetje od konkurence. Na prenatrpanem trgu lahko močna blagovna znamka pomeni razliko med uspehom in neuspehom.

Kot lahko vidite, je oblikovanje blagovne znamke bistvenega pomena za vsako podjetje, ki želi uspeti na današnjem trgu. Če ne vlagate v oblikovanje blagovne znamke, preprosto ne storite dovolj za rast svojega podjetja. Papirnati lončki, označeni z vašim logotipom, so odličen način za začetek gradnje močne identitete blagovne znamke vašega podjetja.

Kako oblikovati tiskane papirnate skodelice po meri?

Papirnati lončki so priljubljena izbira za kavarne, pekarne, hotele in druga podjetja. Papirnati lončki z blagovno znamko lahko pripomorejo k večji prepoznavnosti blagovne znamke in zvestobi strank. Po meri natisnjene skodelice lahko uporabite tudi za promocijo posebnih dogodkov, kot so sejmi, športni dogodki ali konference. So poceni in za enkratno uporabo, zato so priročni za stranke na poti. Papirnate skodelice lahko označite z logotipom ali drugimi oblikovnimi elementi, ki pomagajo pri promociji podjetja.

Če vas zanima oblikovanje papirnatih skodelic po meri, morate upoštevati nekaj stvari.

Najprej se odločite, kakšno velikost skodelice potrebujete. Standardne velikosti so 8 oz ali 200 ml (majhna), 12 oz ali 300 ml (srednja) in 16 oz ali 400 ml (velika).

Nato izberite vrsto skodelice. Izberete lahko enostensko papirnato skodelico (najboljša za vodo), ki ima potisk na celotni površini, ali dvostensko papirnato skodelico s toplotno izolacijo (najboljša za kavo ali čaj), ki ima nekakšno nepotiskano belo nogo.

Nato izberite barvo skodelice, ki bo dopolnjevala vaš dizajn. Na koncu razmislite o želeni vrsti oblikovanja. Enostavni vzorci z eno ali dvema barvama se običajno najbolje obnesejo na papirnatih skodelicah z blagovno znamko. Če pa imate v mislih bolj zapleteno obliko, se prepričajte, da uporabljate visokokakovostne metode tiskanja, da bo vaša oblika videti odlično.

Ko se odločite za te podrobnosti, prenesite ustrezno predlogo in začnite oblikovati papirnate skodelice po meri v skladu z vsemi navodili v njej!

Čemu se izogniti pri oblikovanju papirnatih skodelic z blagovno znamko?

Vsaka dobra trženjska strategija kavarne mora vključevati papirnate skodelice z blagovno znamko.

Vendar se je treba pri oblikovanju papirnatih skodelic s potiskom po meri izogniti nekaterim stvarem.

Prvič, uprite se želji po pretiravanju z blagovno znamko. Zaradi prevelikega števila logotipov ali preveč elementov blagovne znamke je lahko skodelica videti zasedena in nepregledna.

Drugič, izogibajte se uporabi napornih vzorcev ali majhnega besedila. Ne pozabite, da bodo ljudje držali vašo papirnato skodelico, zato želite, da je vaša zasnova preprosta in zlahka berljiva od daleč.

Tretjič, okoli skodelice ne ovijte dolgega besedila ali logotipov, saj je nihče ne bo obrnil, da bi jo prebral. Pri oblikovanju na ravni predlogi ne pozabite, da je samo zato, ker je papirnata skodelica okrogla, na prvi pogled vidna le tretjina predloge.

Ne pozabite, da ne uporabite preveč črnila. Želite, da je vaš dizajn privlačen, vendar ne želite, da je razmazan ali nečitljiv. To je še posebej pomembno pri oblikovanju enostenskih papirnatih skodelic, ko ni druge plasti vrhunskega sijajnega papirja (kot pri dvostenskih papirnatih skodelicah), ki veliko bolje vpija črnilo in nima takšnih težav.

Z upoštevanjem teh preprostih smernic lahko ustvarite papirnate skodelice s potiskom po meri, ki bodo privlačne in funkcionalne ter bodo pomagale pri promociji vaše blagovne znamke.

Natisnjena papirnata skodelica Predloga pdf in oblikovalska maketa

 

 

KLIKNITE TUKAJ, da PRENESETE vse najnovejše brezplačne predloge za oblikovanje papirnatih skodelic pdf in makete v eni veliki .ZIP datoteki (~150 MB!)

od mavričnih skodelic, ki vključujejo vse spodaj navedene po meri natisnjene papirnate skodelice mockup pdf, ekološke papirnate skodelice z logotipom predloge pdf, personalizirane skodelice za sladoled mockup pdf, prilagojene PET skodelice predloge pdf ter blagovno znamko natisnjene sladkorne predloge in mockup pdf.

Upoštevajte vse smernice za oblikovanje papirnatih skodelic za vsak izdelek, ki so navedene na drugi strani vsake predloge ali makete v formatu pdf.

Sladoled Papirnate skodelice za sladoled po meri tiskanje oblikovanja mock-up pdf in oblikovanje pdf predloge

Porcionirani sladkor po meri Predloga za oblikovanje tiska pdf in maketa oblikovanja